Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz női tagozata a gyed extra megvédéséért

POLITIKA
2014 január 12., 12:53
comments 62

Eközben egy prágai temetőben tizenhárom nemzetközi szervezet kaftános képviselője sétál egymás felé. A találkozó célja, hogy megszüntessék a magyar családok jólétének egyik utolsó bástyáját is. A ködös temető sötét sírjai között félkörben állnak a köpenybe burkolt vezetők.

photo_camera A prágai temető, Alukan, Deviantart

Egy szürke alak, élénk piros csizmában, egyszer csak kilép a félkörből, hátraveti az arcát takaró kapucnit és megszólal: "a rezsicsökkentéssel már majdnem elbántunk, nem hagyhatjuk, hogy a magyar családoknak ennyivel is könnyebb legyen".

Gurmai Zita ezután határozottan rápillant testvéreire és mély, búgó hangon megszólal. "Hiába áll ki a Fidesz a nők, az édesanyák mellett, szemben a szocialistákkal, nekünk meg kell tennünk ezt az utolsó nagy lépést a nemzetköziség felé. A gyed extrának pusztulnia kell." (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.