Nevelőapja szerint csak leesett az asztalról a kétéves kislány, aki belehalt a sérüléseibe

bűnügy
2014 január 12., 11:37
comments 39

Szerdán életveszélyes állapotban, súlyos törésekkel és fejsérülésekkel szállítottak be egy kislányt Tápiószeléről. A gyereket újra kellett éleszteni. Korábbi bántalmazás nyomai is láthatók rajta. Állapota még a kórházban dolgozó orvosokat is megdöbbentette. A helyi források szerint családon belüli erőszak történt.

A Blikk szerint a kislány anyja elvált az apjától, és a nevelőapjával nevelték közösen egy közös és két korábbi gyerekükkel. A tragédia alatt a nevelőapa volt egyedül a házban, aki azt mondta, hogy édesgyermekével a szobában volt, amikor egy csattanást hallott. Állítása szerint a kétéves kislány a konyhaasztalról esett a fejére, ez okozta a végül halálos sérüléseket.

A lap szerint a gyerek alultáplált volt és korábbi sérülések is voltak a testén. Az anyjuk nem törődött az előző házasságból született gyerekekkel, az apjuk szerint neki kellett ételt vinnie, ha azt akarta, hogy rendesen egyenek. A rendőrség a helyi családsegítőt és a gyámhivatal illetékesét is kihallgatja, a Blikk viszont úgy tudja, ők is látogatták a családot és semmi nem tűnt fel nekik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.