Néznivaló vasárnap estére: a Kisváros című borzasztó magyar sorozat legkeményebb poénjai

Tbg
a hetedik művészet
2014 január 12., 20:13
comments 27

Miközben a Fidesz és az MSZP vállt vállnak vetve küzdenek egymással, hogy az égvilágon semmi disznóság ne derüljön ki a kommunista múltból, az internet népe évek óta bányássza elő a legjobb, legszockóbb, legergyább, legszarabb poénokat a rettenetes magyar tévéfilmgyártás bugyraiból.

Jég dupla málnával


A Szomszédok után a legmaradandóbb élményeket mindenki a Kisváros c. sorozatból szerezte.

Manapság ezt a szerepet az ide-oda elhajló Kálomista vette át a Hacktionnel, előtte pedig a Tűzvonalban volt hasonló kaliberű hungarikum.

Míg Amerikában külön iparág állt rá a vígjátékokra és külön az akciófilmekre, Magyarországon – azon egyszerű oknál fogva, hogy

magyar színész kezében úgy áll a pisztoly, mint Katiban a gyerek, mackósajtban a brummogás, üveges tót a lakodalomban,

sikerült a két műfajt egyesíteni. Nyilván nemcsak rosszindulatból, csak egyszerűen a magyar filmes ehhez nem ért. Pont.

Nagy szerencsénkre most tematikus mikroblog indult a Kisváros kulturális értékeinek megmentésére. A legdurvább jelenetekkel, az idióta Balog Máté (Győri Péter) legrosszabb vicceivel és még sorolhatnánk, de inkább nézzék végig, kövessék be, és nevessenek, mert azt lehet.

ITT A LINK A CSODÁLATOS TARTALOMMAL.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.