A francia first lady kész megbocsátani a hűtlen elnöknek

külföld
2014 január 13., 13:35
comments 1

Kész megbocsátani a hűtlenkedő Francois Hollande-nak Valérie Trierweiler, a francia elnök hivatalos barátnője, akit Hollande a 41 éves színésznővel, Julie Gayet-val csalt meg.

Persze a megbocsátásnak feltétele, hogy Hollande tisztázza, mik a szándékai. Mármint Trierweiler csak akkor bocsát meg neki, ha Hollande vissza akar térni hozzá.

Trierweilert pénteken szállítottak kórházba, miután a Closer című pletykalap leleplezte Hollande és Gayet viszonyát. A hivatalos közlemény szerint depresszió és fáradtság miatt került kórházba. Ebből tényleg bármire lehet következtetni, de a Parisien Trierweiler "barátjára" hivatkozva azt írta, hogy nem követett el öngyilkosságot. A Figaro szerint a "barát" valójában maga Trierweiler volt.

A lapból az is kiderült, hogy Trierweiler nem a Closerből értesült, Hollande egy nappal a lap megjelenése előtt, csütörtök este közölte vele a rossz hírt. (Via The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.