Májusban folytatódik a 24!!!

FILM
2014 január 13., 18:29

Jön, jön jön: a 24 új évada!

Az új évad rövidebb lesz. A 12 részes 24: Live Another Day című évadot május 5-től adja majd a Fox televízió.

Az akciósorozat főszereplője természetesen az első 8 évadban (és a Redemption című filmben) látható Jack Bauer lesz.

A történet most is 24 órát foglal majd magába, és a 47 éves (ittas vezetésért börtönben is ülő) Kiefer Sutherland játssza majd a terrorelhárítás (CTU) ügynökét.

Az új évad Londonban játszódik majd, ott is forgatják.

Sutherland mellett játszani fog Mary Lynn Rajskub (Chloe O'Brian), Kim Raver (Audrey Raines) és William Devane (James Heller) is.

Az eredti sorozat 2001 és 2010 között futott. A Fox tavaly májusban jelentette be, hogy a 24 visszatérhet a képernyőre egy újabb, ezúttal 12 epizódos évaddal, de a bemutató dátumát csak ma hozták nyilvánosságra, így nem is szerepelt az idei sorozatokat összegyűjtő cikkünkben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.