Nézzük, mit nyert idén a Közgép

POLITIKA
2014 január 13., 10:10
comments 3

3 880 239 205 magyar forint értékben nyert közbeszerzést a szilárdhulladék-lerakók rekultivációjára - ez az, amikor földet hordanak a szemétdombra - a Közgép és konzorciumi társai: a Bácska Mérnöki Szolgáltató Kft., a West Hungária Bau és a Westberg Kft.

Ebből a pénzből az építési munkákon túl "esetleges kiegészítő és aktualizáló tervezési munkákat" is meg kell majd valósítani a "FIDIC piros könyv szerint". Összesen harminc település 39 szemétdombjára hordanak majd földet, összesen 700 431 négyzetméternyi területen. (Via Közbeszerzés)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.