https://444.hu/assets/costa_concordia_fejlec.jpg

Két éve ütközött Giglio szigetének a Costa Concordia

baleset
2014 január 13., 12:19

Giglio partjainál a mentési munkálatok a tragédia második évfordulóján is zajlanak. A hajót még szepteemberben vízszintes helyzetbe állították, most azon dolgoznak, hogy a harminc hatalmas légtartály használatával megemeljék, hogy újra úszni tudjon a hajótest. A 114 500 tonnás hajót végül majd kikötőbe vontatják és szétdarabolják. Ez a történelem legnagyobb hajómentési akciója.

Fotók: REUTERS / Max Rossi

A man fishes in front of the cruise liner Costa Concordia during the The cruise liner Costa Concordia is seen during the The side of the cruise liner Costa Concordia is pictured during the

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.