A franciák egyelőre First Lady nélkül maradnak

Tbg
külföld
2014 január 14., 18:03
comments 9

FRANCE-POLITICS-HOLLANDE

Napok óta vár a fél világ arra, hogy a francia elnök, Francois Hollande végre mondjon valamit, arról, amit a Closer magazin kiderített: Egy ideje már nem élettársával, Valérie Trierweillerrel hál, hanem egy színésznővel, Juliet Gayet-val.

Hollande kedden jelent meg először a nyilvánosság előtt, hogy a régóta bénázó francia gazdaság ügyeiről beszéljen, de az újságírók nem hagytak neki nyugtot, végül ezt mondta:

Értem a kérdést, és biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni a válaszomat is.  Mindenki átmegy nehéz időszakokon . Ez egy fájdalmas pillanat. De ragaszkodom ahhoz az elvemhez, hogy a magánéletemről nem beszélek a nyilvánosság előtt.

- fogalmazott Hollande, pedig a kérdés úgy hangzott, továbbra is Valérie Trierweiller számít-e Franciaország első számú asszonyának, az elnök társának.

photo_camera Az elnök, az élettárs Trierweiller, a volt feleség Royale és a szerető Gayet (Fotók: APF)

Hétfőn a megcsalt asszony jelezte, hogy kész megbocsátani Hollande-nak, ha elismer mindent és visszatér hozzá. Az elnök szavaiból azonban úgy tűnik, erre már vajmi kevés az esély.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.