Exrendőr lőtt le egy moziban smsezőt Tampában

külföld
2014 január 14., 06:16
comments 36

A pascoi moziban hétfőn minden úgy történt mint mindennap. Rendben elkezdődött délután fél kettő körül a Lone Survivor akciófilm is. A film négy SEAL kommandósról szól, akik Afganisztánban lövöldöznek másfél órányit. Ezt a filmet nézte Chad Oulson és Curtis Reeves is. Oulson mobilozott, állítólag hároméves lányának írt üzeneteket. Reeves, aki egy 71 éves exrendőr, többször szólt, hogy zavarja a mobilozás, de Oulson nem hagyta abba.

Law enforcement vehicles are parked outside the Cobb Grove 16 movie theater in Wesley Chapel, Florida

Az exrendőr felállt és szólt a mozi vezetőinek is, majd visszasétált, ahol az smsezővel összeszólalkoztak, üvöltöttek, állítólag valaki popcornt is dobált. Majd a nyugdíjas rendőr lelőtte vitapartnerét. A lövés olyan jól sikerült, hogy a férfi a helyszínen meghalt, felesége a kezén sérült meg.

A 71 éves tampai nyugalmazott rendőrt letartoztatták, elmondása szerint totál őrült az, aki a moziban mobilozik. (Myfoxtampabay)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.