Ártalmas Meditáció meggyilkolta a nem elég sátánista metálost

bűnügy
2014 január 15., 10:24
comments 4

Holtan találták a bangkoki metálbanda, a Surrender of Divinity énekesét, Samong Traisatthát. A bűncselekmény felfedezése után nem sokkal a gyilkos is jelentkezett. Az Ártalmas Meditáció (Maleficent Meditation) álnéven író Prakarn Harnphanbusakorn a Facebookon posztolta, hogy ő volt a gyilkos.

Azért végzett az énekessel, mert "rossz fényt vetett a sátánizmusra".

A Surrender of Divinity amúgy sátánistaként határozta meg magát, de ezek szerint viccet csináltak a dologból. Ártalmas Meditáció korábban rajongója volt a csapatnak, de csalódott az énekesben.

Meditáció a múlt szerdán látogatta meg otthonában Samongot. Pólokra akart képeket nyomtatni, közben sörözgettek. Samong neje közben lefektette a gyereket. Aztán amikor egy óra múlva rájuk nézett, Ártalmas Meditáció már elhagyta a helyszínt, Samong pedig vérbe fagyva feküdt a szoba közepén.

A rendőrség szerint a két férfi összeveszhetett valamin.

Ártalmas Meditáció két nappal később posztolta a Facebookra a gyilkosság helyszínén készült képeket. A képeket jópáran lájkolták, a galériát 32-en meg is osztották. (Bangkok Post via Kill your Stereo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.