Gillian Anderson sci-fi-regényeket fog írni

KULTÚRA
2014 január 15., 19:58

Aláírt a Simon & Schuster amerikai kiadóhoz, és vállalta, hogy megírja az EarthEnd Saga regényciklust. Az X-akták főszereplőjét játszó színésznő tehát saját univerzumot teremt.

gillian anderson

Az a A Vision of Fire (Egy látomás a tűzről) című első rész egy gyerekpszichiáterről fog szólni, aki háborúban vagy természeti katasztrófában traumatizált gyerekeket kezel, és megismerkedik egy különleges gyerekkel, akinek az univerzumot irányító erőkkel gyűlt meg a baja.

Anderson úgy érzi, hogy a 9 X-aktákban eltöltött év után megvan a rutinja ahhoz, hogy jó sci-fit írjon. A regény elvileg majd októberben jelenik meg. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.