Azt hitte, ma nem rabolnak ki egyetlen trafikot sem?

Tévedett. Ma Vajszlón pakoltak ki egy nemzeti dohányboltot. Harmadik napja már biztosan minden nap kirabolnak egyet.

"A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 15-én 17 óra 53 perc körüli időben ismeretlen személy bement Vajszlón a Széchenyi utcában lévő nemzeti dohányboltba és az eladót a bevétel átadására szólította fel a kezében tartott gáz-riasztó fegyverrel, aki eleget tett a felszólításnak és átadta a készpénzt.

Az elkövető távozása előtt rálőtt az eladóra, majd a megszerzett készpénzzel futva távozott és a távolabb várakozó társának gépkocsijával elmenekültek. Az eladó az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett.

Az ismeretlen férfi körülbelül 170-175 centiméter magas, fekete símaszkot, fehér kesztyűt, kapucnis felsőt, valamint sötét nadrágot viselt." - írja a Police.hu

Ma egy másikat is megpróbáltak kirabolni Bátonyterenyén, de nem sikerült. Megint a Police.hu-é a szó:

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2014. január 15-én 19 óra 30 perc körüli időben, a Bátonyterenye, Madách úton található Nemzeti Dohányboltba bement, majd megfenyegette az ott dolgozó eladót és a bevétel átadását követelte.  Az alkalmazott megnyomta a riasztót, és ezt követően a rabló a helyszínről elmenekült. A bűncselekmény elkövetése során sérülés, eltulajdonítás nem történt."

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.