És meg is van a nap MTI-címe: A maffia cégei újították fel Sting toszkánai villáját

Popkult
2014 január 16., 18:24
comments 8

Állítólag maga Sting nem tudott arról, hogy nápolyi (nem a csokis ostya, a város) szervezett bűnözők renoválták a Chiantiban (az egy híres borvidék Firenze és Siena között) lévő 16. századi villát. (Hogy is tudott volna róla? Hiszen tök süket!) Az ügyben hat személyt tartóztattak le, 11,3 millió eurónyi vagyontárgyat koboztak el egy két éve tartó nyomozás eredményeként. A vizsgálat adócsalás gyanúja miatt indult. Két maffiacég, a GGF és a PDP Construction hárommillió eurót áfát csalt el fiktív számlákkal. A maffia vállalkozói dolgoztak még a világhírű Uffizi-képtárnak, a firenzei Hard Rock Cafénak, több luxusszállodának és kastélynak is. Én azért megnézném, hogy ennek a Stingnek nincs-e valami érdekeltsége a kristálycukor-kereskedelemben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.