A Nap kommentelője: Peti

444
2014 január 17., 22:31

A nap kommentje Herczeg Márk tényfeltáró cikkéhez érkezett, amiben lerántotta a leplet a gyorskajás multik piszkos trükkjeiről. Nagy volt a verseny, de ritkán van olyan, hogy valaki ennyire megfogja az igazságot.

Borspeti • 6 órája

Dehát minden kérdés évekkel ezelőtt el lett döntve. Burger King a fiúk kedvence a Meki a lányoké és a melegeké. Nemtom miért van így, de így van. Onnan meg hogy a BK-es kuponon van Whopper és Whopper Jr féláron annyira eldöntött kérdés. Ha dupla whoppert adnának akkor beköltöznék. Csodálatos manna!

 

Értékelés

  • Ötlet: 9/10
  • Stílus: 4/10
  • Gondolatébresztő hatás: 10/10
  • Igazságtartalom: ?

Gratulálunk!

A sorozat korábbi részei.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.