HETI TYEPA: Mi köze a sajtos szexnek a síelő múmiákhoz?

HETI TYEPA
2014 január 17., 17:29

Semmi. Csak mindkét sztori bekerült a Heti Tyepába. Ebben az új rovatunkban péntekenként összeszedjük a hét legerősebb kontentjét. Na, mehet!

Hideg háború

Észak-Olaszország gleccserein a globális felmelegedés miatt hullák jelentek meg a felszínen. Az olvadó jég után ugyanis nemcsak a síelők szemete maradt meg, hanem felbukkantak az első világháborúban a hegyek közt elesett katonák mumifikálódott holttestei is. Ha valakit érdekel a látvány, akkor erre fáradjon.

Felkészültél? Nem. Nem baj, mehet!

Amerikában egy újságíró a Youtube-ot nyomogatva talált egy videót, amiben egy kisgyerek tejfogát rajzfilmes módszerekkel, damillal és ajtóbecsapással húzták ki. Persze az internet itt nem állhatott meg, így a következő száz találatban már ajtó helyett modellvasút, rakéta és kutya is volt. Az én kedvencem a gördeszkás.

link Forrás

Mondd, hogy cheese!

Philadelphiában elkapták a híres-hírhedt Svájci Sajtos Önkielégítőt! A pacák neve onnan jött, hogy arra biztatott nőket, kezük helyett használjanak óriási svájci sajtokat szexuális vágyaik kielégítéséhez. A kívánt aktust aztán kocsijában is demonstrálta egy jó 2 kilós darabbal, amiről kép is készült. Valószínűleg ez vezethetett a lebukásához.

Ha már kriminális közösüléseknél tartunk,

megint sikerült úgy telefont lopnia valakinek, hogy utána nem kapcsolta ki rajta az automatikus internetes biztonsági mentés funkciót. Most azonban nem luxy swag yolo képek kerültek az elkövetőről az áldozathoz, amint újonnan lopott telefonjával pózol, hanem egy egész amatőr pornóvideó. A képek alapján elég undi lehetett.

Valaki megmentette a meggyalázott fenyőfákat,

hogy azért említsünk valami pozitívumot is a hétről! Az amerikai Signal Snowboards cég magára vette a szomorú karácsonyfák tragédiáját, összeszedett párat és snowboard formájában új értelmet adott létezésüknek. Tavaly a csapat üveggel játszotta el ugyanezt. Egyik se bírta sokáig.

link Forrás

Nem érted, mi a tyepa? Keresd ki a szlengtérképünkön!

A címlapképet Tumblr-ről szereztük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.