Na, kit dobtak ki egy pókergáláról, mert zsetont lopott?

bentley_good

A pókerakadémia szerint a legendás Bentley tulaját, Dino Marsanit kizárták egy pókerversenyről, mert magához húzta valaki más zsetonjait. Íme a leírás:

"Technikai szünet miatt áll a verseny - Bartha Ferenc zsetonjait keresik

Bár már kb. negyed órája folytatódnia kellett volna a versenynek, jelenleg technikai szünet miatt áll a torna. A vacsoraszünetről az asztalához visszaérkező Bartha Ferenc nem találta a helyén a zsetonjait és kérte a floorman segítségét.

Jelenleg a kamerák segítségével próbálják rekonstruálni, hogy mi történhetett. Bartha egyébként a 11-es asztal 9-es székén foglal helyet Lajli Nadir és Dino Marsani között."

Kis szünet.

"Megvannak Bartha zsetonjai - 24 ezerrel folytathatja a versenyt - Marsanit eltiltották

A kamerák rögzítette képek alapján megállapították, hogy Dino Marsani húzta magához Bartha zsetonjait. A zsetonokat Bartha visszakapta és folytathatja a versenyt.

Marsanit két körre kiültették a versenyből, bár a kaszinó vezetősége "ez nem az első eset"-re hivatkozva fekete listára tette Dino Marsanit. Ezt a versenyt még lejátszhatja, de vasárnap után ki van tiltva a kaszinóból, így nem találkozhatunk vele a jövő héten esedékes PokerFesten sem.

Sikerült Dino Marsanival is váltanunk pár szót:

Elmondása szerint nem érti az egész helyzetet, nem nézhette meg a kameraképeket.
Ahogy ő fogalmazott: "ha egy tolvaj lennék, nem az egész stacket húznám át magamhoz, hisz az feltünő".
Nem érti a halmazati büntetés indokát."