https://444.hu/assets/usaf_10.jpg

Ilyen volt 2013 a világ legnagyobb légierejénél

külföld
2014 január 17., 21:40

Az US Air Forcenak több mintegy 330 000-es létszáma és közel hatezer repülője van. Harcolnak Afganisztánban, hozzájuk tartoznak a pilótanélküli drónok és a különleges műveletekre bevetendő tengerészgyalogság is.

Akadémiai kadétok női 800 méteres távú versenye. Középen Morgan Mosby a Las Vegas-i versenyen. (US Air Force fotó / Staff Sgt. Larry E. Reid Jr.)

N/A

Tengerészgyalogok gyakorolnak városi evakuációt. (US Air Force fotó / Senior Airman Andrew Lee)

usaf_8

MH-47 Chinhook csapatszállító helikopterből ugranak az óceánba tengerészgyalogosok egy április gyakorlaton. (US Air Force fotó / Airman 1st Class Christopher Callaway)

AFSOC/23STS Personal Recovery

Antonio Massara hőcsapdákat dob egy A-10 Thunderboltból, Délnyugat-Ázsiában. (US Air Force fotó / Staff Sgt. Robert Barnett)

usaf_6

Joe Parker utántölt a levegőben egy F-35A Lightning II vadászgépet Floridában.  (US Air Force fotó / Mester Sgt. John R. Nimmo Sr.)

F-35 Lightning II Instructor Pilots Conduct Aerial Refueling

Nate Hall szerelő repülés utáni ellenőrzést végez egy F-16 Fighting Falconon Kandahárban, Afganisztánban. (US Air Force fotó / Senior Airman Scott Saldukas)

usaf_4

Greg Boland átöleli gyermekeit, Ryliet és Cartert. Boland a Spangdahlem-i légibázison szolgált Németországban. (US Air Force fotó / Airman 1st Class Gustavo Castillo)

First wave of 480th FS returns home

Emerald Warrior gyakorlaton hív légi támogatást egy kanadai speciális kommandós. A tréning célja a városi gerilla és a szabálytalan hadviselés gyakorlása, az iraki és afganisztáni tapasztalatok leszűrése. A földi csapatok légi támogatásának megismerése. (US Air Force fotó / Senior Airman Matthew Bruch)

Emerald Warrior 2013

Egy B-52 bombázó készül légi üzemanyag utántöltésre egy novemberi gyakorlat során.  (US Air Force fotó / Staff Sgt. Jenna Hildebrand)

usaf_1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.