Na ide figyelj, te mocskos rezsi!

bűnügy
2014 január 19., 14:01
comments 24

A napjaid meg vannak számlálva!

A Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülése után, pénteken jelentik be, hogy mikortól és mennyivel csökken a távfűtés, a villany és a gáz ára. Ezt Németh Szilárd, fideszes országgyűlési képviselő jelentette be.

fargo

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa azt mondta, addig még kétszer ülésezik a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport, és az üléseken dől el, hogy mit terjesztenek a frakció elé.

Németh Szilárd azt is mondta, hogy

a rezsicsökkentés politikáját törvénybe foglaltan teszik fenntarthatóvá.

Ennek alapja pedig az lesz, hogy a magyar családok meg tudják fizetni a rezsit, az Európai Unió átlagánál ne fizessenek többet, biztonságos és minőségi szolgáltatást kapjanak közszolgáltatásként.

„Ez a rezsicsökkentés alapja.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.