Fodor: Önálló frakciót alakítanak a liberálisok

POLITIKA
2014 január 21., 07:14
comments 29

A Magyar Liberális Párt elnöke az MTI-nek elmondta, hogy három fővel önálló frakció alakítására készül Fodor Gábor. A pártban nincsen sértődöttség, hogy nem hívta őket az MSZP és az Együtt-PM a szeptemberi ellenzéki egyeztetésekre, sőt a két párt dicséretet érdemel, mert

mindenki számára az a legnehezebb, hogy kimondja, rosszul döntött.

fodor_cimlap

Fodor szerint képesek lennének együtt kormányozni. Teljesen logikusnak ítéli meg, hogy most megkeresték őket, és azt is, hogy ők igent mondtak. A pártelnök szerint nem csak ő, de a pártnak még két jelöltje is esélyes a bejutásra a közös listáról. Átszámolva arra jutottak, hogy egy átlagos eredmény alapján is a listán 61-62. helyet foglaló párttársak is bejutnának a Parlamentbe.

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Gyurcsánnyal szemben Fodor elmondása szerint, minden összefogásban résztvevő pozitívan viszonyult.

Illetlenség lenne számszerűsíteni,

hogy mennyi szavazót tud mozgósítani pártja, mondta nagyvonalúan Fodor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.