Jennifer Lawrence megtudta, hogy végződik a Homeland 3. évada

FILM
2014 január 21., 16:37

Én nem vagyok a szerkesztőség jelentős részéhez hasonlóan nagy J-Law-rajongó, de azért elismerem a munkásságát. Most viszont még engem is megnyert, bár kételkedem benne, hogy az eset nem megrendezett.

Jennifer Lawrence a szombati Screen Actors Guild-díjátadón épp az Access Hollywoodnak adott interjút, amikor bemutatták a Homeland egyik szereplőjének. Már ez is cuki jelenet volt, ahogy az Oscar-díjas színésznő zavarában hozzásimult a falhoz. Aztán a riporter kikotyogta, hogy a 3. évad végén minden bizonnyal meghal az egyik szereplő. Ettől Lawrence egy kicsit összeomlott, de a maga aranyos módján. (Cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.