POWER AMINO 7000- és SUPER L-CARNITINE-tolvajt fogtak

életmód
2014 január 21., 14:59
comments 6

power amino 02

Egy 44 éves gyomaendrődi férfi 11-szer tört be ősszel Békéscsabán irodaépületekbe, sportközpontokba és idősek klubjaiba. „Az elkövető nem válogatott” – írja a police.hu. Készpénz mellett lopott műszaki cikkeket, digitális fényképezőket és kamerákat, laptopot, mobiltelefonokat, videolejátszót, nyomtatót, villanyborotvát,

POWER AMINO 7000 tömegnövelőt és SUPER L-CARNITINE zsírégetőt,

élelmiszereket, ruhaneműt, különböző érméket, valamint egyéb használati cikkeket lopott el.

power amino 01

Januárban újra készpénzt lopott egy irodából, ezt már nem úszhatta meg: egy héttel később, hétfőn elkapták, és részletes beismerő vallomást tett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.