Amerika rá akarja szoktatni a kábszira a magyarokat, de a Békemenet nem hagyja

POLITIKA
2014 január 23., 12:07
comments 162

Tényleg nincs feljebb, március 29-én jön az eddigi legjobb Békemenet. Meggyőződéses (és opportunista) antikommunisták vonulnak majd fel Putyin és Oroszország "védelmében" egy héttel a magyar választások előtt.

Ne kapkodják a fejüket! Új barátaink vannak, és kész.

Két nagyon fontos dolog történt ugyanis szinte egyszerre.

A Magyarországra érkező új amerikai nagykövet kritikát fogalmazott meg a szélsőségesek erősödésével kapcsolatban, ezzel párhuzamosan pedig Putyin nem fogalmazott meg ilyen kritikát. Plusz épít nekünk egy atomerőművet csupa szívjóságból.

Ezek után csoda, hogy inkább az ő csapatukat akarjuk erősíteni?

Írt is egy nagyon fontos cikket erről Bencsik András, hogy akinek esetleg magától nem volt meg, hogy mi az ábra, az is értse a helyzetet.

"Nem nagykövetet, hanem gőgösen magabiztos helytartót, instruktort, komisszárt küld [Amerika] az alávetett országba, akinek nem az a dolga, hogy a rabszolganép csip-csup gondolatait közvetítse a birodalmi központba, hanem hogy a birodalom teljes súlyával kényszerítse e primitív népet az előírt életmódra: „fékek, ellensúlyok és marihuána”."

Az oroszok meg semmire sem akarnak rászoktatni bennünket. Sőt, függetlenséget adtak nekünk.

"Ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. Ami rosszat a szovjet-oroszokról el lehetett mondani, az elhangzott az elmúlt évtizedekben. És? Megkötötték velünk az évszázad üzletét a paksi atomerőmű bővítéséről, melynek köszönhetően Magyarország energetikai függősége egy fél évszázadra megszűnik. Putyin elnök egy szóval nem kifogásolta a magyar belpolitikai viszonyokat, pedig Oroszország még mindig a világ második nagyhatalma, s a tendenciákat látva könnyen lehet, hogy egy évszázadon belül elsőségét is visszaszerzi."

Aztán nagyon remélem, hogy Putyinék emlékezni fognak rá, hogy a Békemenet nyomta őket vissza első számú világhatalomnak. Mert ha nem viselkednek korrektül, akkor Bencsikék visszaállnak a nyugat oldalára. Asszem annak idején a Szovjetuniónak is így lett vége.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt