Belesétált a fényképbe, agyonverték

bűnügy
2014 január 23., 11:44
comments 87
photo_camera Fotó: Help my Friend Kim

Három nő és két férfi szombaton agyonvert egy 23 éves lányt egy Santa Ana-i bár, a The Crosby előtt. Az áldozat, Kim Pham a tanúk szerint véletlenül belegyalogolt egy készülő fényképbe. A fényképezkedők erre rátámadtak.

Pham hamar a földre került, de támadói még itt is ütötték, rúgták. Majd magára hagyták eszméletlenre vert áldozatukat, akit a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Addigra már agyhalott volt. De még három napig gépekkel életben tartották, mert mint kiderült, önkéntes szervdonor volt. Ezt a szülei is csak a kórházban tudták meg. Keddre minden szervének találtak beteget, így végül lekapcsolták a gépekről.

"Bárkinek szívesen segített és sosem várt viszonzást. Ilyen ember volt" - mondta féltestvére, Lisa.

A rendőrség egy huszas éveiben járó nőt már letartóztatott, őt halálos fegyverrel elkövetett támadással és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. A szemtanúk beszámolói és egy, a helyszínen készült videó alapján még két nőt és két férfit keresnek.

A gyanúsítottak mind 20-25 évesek. A rendőrség 5000 dolláros nyomravezetői díjat ajánlott azoknak, akik segítenek a kézre kerítésükben. (Via The Daily Mail, Los Angeles Times, ABC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.