Ma a világon Soner Erteknek a legrosszabb lenni

futball
2014 január 23., 08:46
comments 7

Szerda este a francia kupában találkozott a dúsgazdag Monaco és a jelentéktelen Chasseley. A kiscsapat játékosai érezték, hogy csak akkor van esélyük, ha nem finomkodnak, és rendesen faragták is a sztárokat. Hátvédjük, a 28 éves Soner Ertek kicsit túl is lőtt a célon, amikor úgy csúszott be Radamel Falcaónak, hogy a kolumbiait hordágyon kellett levinni.

Még nincs orvosi közlemény, de nagyon úgy tűnik, hogy Falcao sérülése súlyos, és veszélyben van részvétele a nyári világbajnokságon. Pedig neki kellene lennie az utóbbi húsz év legjobb kolumbiai válogatottja vezéregyéniségének. Ertek most jó eséllyel ennek a lehetőségét vágta el, és a legutóbbi ember, aki tönkretette egy ígéretes kolumbiai csapat vébészereplését, golyóval a fejében végezte. Pedig ő kolumbiai volt.

(Na jó, szír, szomáliai, sőt, még ukrán állampolgárnak is rosszabb ma lenni.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.