Meggyilkoltak és bebetonoztak egy nőt Tárnokon

Egy tavaly áprilisban eltűnt nő maradványai kerültek elő Tárnokon csütörtök este, a feltételezett gyilkosa pedig hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet.

Erről a Pest Megyei Főügyészség szóvivője adott ki közleményt péntek reggel.

MTI / Mihádák Zoltán

Egy tárnoki családi ház pincéjében elhantolva és lebetonozva találták meg a nyomozók azt a nőt, akinek eltűnését 2013 áprilisában jelentette be a családja.

Az eddigi adatok szerint tavaly április 15-én délelőtt a sértett azért kereste fel a gyanúsítottat annak családi házában, hogy egy régóta húzódó vitájukat rendezzék. A vita azonban odáig fajult, hogy a férfi egy vezetékdarabbal megfojtotta a nőt. Ezután a holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, majd megbontva a betonaljzatot elásta, s az aljzatot újra lebetonozta.

Mivel fennáll az emberöléssel gyanúsított férfi szökésének a veszélye, továbbá a bűntett kiemelkedő súlya és a kiszabható büntetés nagysága miatt a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírájánál. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.