Zárjegy jön minden ügyvédi papírra

jog
2014 január 24., 10:55

Matricaforgalmazó és nyilvántartó céget indított félmilliárdos tőkével a Magyar Ügyvédi Kamera. A parlament még 2013 végén hozott egy olyan törvényt, ami arra kötelezi a törvényeket, hogy a hamisítások elleni védekezésként sorszámozott biztonsági matricákat ragasszanak az okiratokra. A matrica persze nem lesz ingyen, ráadásul sok zűr is lesz vele, nyilvántartása mellett az ügyvédekének regisztrálniuk is kell majd minden felhasznált matricát egy online rendszerben. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.