Tele az Aréna

POLITIKA
2014 január 25., 11:28
comments 5

Azért a fullosan megtöltött Papp László Arénán látszik, hogy a buszosztatási potenciál az MSZP-ben még mindig a legerősebb az Összefogás pártjai közül. Tizenhárom ezren, főleg nyugdíjasok ülnek a piros székeken, műanyag hurkát tartva. Azt ütögetik is, elég idegesítő - jelenti Botzos kollégánk a helyszínről.

A Syma csarnokbéli kora reggeli kongresszus 99,7 százalékos többséggel áldást adott az Összefogásra. Mesterházy miniszterelnök-jelöltjént, 2010 után, másodszor fog beszédet mondani. Akkor még Lendvai Ildikó konferálta fel, most Horváth Csaba és a horvát miniszerelnök után fogja elmondani beszédét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.