Fényképpel bizonyítaná egy brazil doktorandusz, hogy Hitler túlélte a világháborút

Történelem
2014 január 26., 07:14
comments 50

Nem hiszi? Nézze meg ezt a képet:

photo_camera Adolf Leipzig és fekete szeretője, Cutinga
A kép Simoni Renee Guerreire Dias tulajdona

Most nézze meg így is:

hitlerinbrazil_fix

Simoni Renee Guerreire Dias, Hitler brazíliai életének kutatója ugyanezzel a módszerrel jutott szenzációs következtetésekre.

Adolf Hitler nem lett öngyilkos berlini bunkerében a II. világháború végén, állítja kutatásaira hivatkozva Simoni, aki éppen újságírásból készül doktorálni. Elmélete szerint Hitler az öngyilkosság helyett a menekülést választotta. Argentína és Paraguay érintésével Brazíliában, azon belül is Mato Grosso államban, a bolíviai határ közelében telepedett le.

Itt két dolgot is csinált. Egyrészt összejött egy fekete nővel, Cutingával. Azért, hogy álcázza magát, hiszen ki gondolná, hogy a fehér faj felsőbbrendűségét hirdető diktátor egy feketével élne.

Másrészt a vatikáni szövetségeseitől szerzett térképpel a jezsuiták elrejtett kincsét kereste a Nossa Senhora do Livramento közeli barlangokban.

És hogy ki volt Hitler, amikor már nem Hitler volt? Simoni szerint Adolf Leipzigként élte mindennapjait, ami azért árulkodó, mert Hitler kedvenc (?) zeneszerzője, Johan Sebastian Bach nem máshol, mint Lipcsében (Leipzig) született. Gyanús még, hogy a környékbeliek csak "az öreg németként" emlegették.

Hogy elméletét cáfolhatatlan tényekkel is bizonyítsa, DNS-vizsgálatokat tervez. Engedélyt kapott Leipzig hamvainak kihantolására, hogy az abból kinyert DNS-t összevethesse Hitler Izraelben élő rokonának DNS-ével. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.