Veréb miatt zárt be a komáromi Lidl

ÁLLAT
2014 január 26., 17:53
comments 8

Az Ahojkomarno szerint a Lidl komáromi üzlete szombat délelőtt 9 órakor hirtelen bezárt. Megkérdezték a szlovákiai szóvivőt, aki ezt nyilatkozta:

„Úgy 9 óra tájban az alkalmazottak azt észlelték, hogy egy nagyobb testű madár repült be az eladótérbe. Az érvényben levő törvényi rendelkezések alapján az üzletet kiürítettték, lezárták és kihívták az állatvédőket. A szakemberek a madarat befogták, így az üzlet délután 2 órától újra várja vásárlóit“

A lap kiderítette, hogy a nagytestű madár egy veréb volt.

“… a nagytestű madár egy szerencsétlen kis veréb volt, és már péntek este is ott röpködött. A hármas kasszánál, a cigitartó állvány tetején ült, mikor fizettem ”

Mondta egy szemtanú. A lap szerint a helyszínre hívott ornitológus elfogta a verebet, aki kalitkába zárva távozott a szupermarketből. Röviddel elfogása után a rendbontó madarat szabadon engedték.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.