Krízishelyzetben, bátran, habozás nélkül lépett közbe a Készenléti Rendőrség

2014 január 27., hétfő 13:30
19

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 26-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat – számol be a drámai eseményről a police.hu.

De mi történt pontosan?

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 20 óra 50 perckor Sajóládon, a Dózsa György úton lévő buszmegállóban felfigyeltek egy összekucorodott, a hidegtől didergő fiatalra. A fiatalember a járőrök kérdésére elmondta, hogy barátainál volt, azonban

lekéste a Miskolcra induló utolsó buszjáratot,

ezért hajnalig kell várnia a következő távolsági buszra.

Mit tettek ebben a kiélezett helyzetben az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai? Talán igazoltatták a fiatalt? Vagy előállították? Esetleg a radiátorhoz bilincselték, és gumibottal addig ütötték a talpát, amíg be nem vallott valamit, amit soha nem követett el?

Hát nem.

A Készenléti Rendőrség munkatársai biztonsági intézkedés keretében az átfázott 15 éves fiút miskolci otthonába szállították.

Köszönjük a 15 éves fiú nevében is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt