18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A HIV és a halálos fogmosás

életmód
2014 január 28., 13:09

Szia,

Szerintem jó ötlet ez a szexerelemgyengécség rovat 2014ben, viszont az van, hogy a mentolos fogkrémmel mossunk fogat szopás előtt ötlet egy veszélyes cucc: lehet, hogy működik a trükk, viszont szopás előtt közvetlenül fogat mosni nem szabad. A fogmosás következtében kialakuló mikroszkópikus sérüléseken át a HIV vírus (is) be tud jutni a véráramba. Szóval szerintem valami más trükkel kéne próbálkozni, fogat meg ne mossunk szopás előtt (kb 15-20 perccel legalábbis).

Andris

Kedves Andris,

Minden levélíróról feltételezem, hogy a) nem hordoz életveszélyes vírusokat, b) ha hordoz, akkor azt érthetően, világosan közli leendő szexuális partnerével.

És ha még így is oké, akkor dupla, illetve tripla réteg óvszert használ. Elméletileg igazad van, a vírus a hámsérüléseken keresztül terjed, de ha valaki elsősorban azzal védekezik a HIV ellen, hogy szopás előtt nem mos fogat, azt már rég megette a fene.

Szia,

anarki

xxx

Kedves 444-olvasók,

A Tabuk Nélkül Csütörtökben párkapcsolati és szexuális tárgyú kérdéseitekre válaszolok. Bármilyen kérdésre, tabuk nélkül, úgyhogy írjatok bátran!

Néhány tudnivaló:

  • Nem minden kérdésre van időm válaszolni, ezért elnézést.
  • Viszont nem gyártok kamu kérdést, soha.
  • Nem pótolom a pszichológust, a pszichiátert. Akinek komoly gondja van, forduljon szakemberhez.
  • Kommentelni nem lehet. Nem miattam, hanem azok miatt, akik kérdeznek.
  • Minden nevet és emailcímet bizalmasan kezelek, ami azt jelenti, hogy soha senkinek. Azért valahogy írjátok alá a mailt, hogy legyen kinek válaszolni.
  • Ennyi az összes szabály, úgyhogy kérdezzenek őszintén. Tabuk nélkül, mint az Abony és környéke!

Ide írjatok: anarki@444.hu