Disney + Lana del Rey + Angelina Jolie = awwwwwwwwww

FILM
2014 január 28., 13:03

A Disney ötvenöt év távlatából újraértelmezi a Csipkerózsika sztorit, méghozzá a büdös boszorka, Demona szemszögéből. A főszerepet Angelina Jolie kapta, aki a trailerek alapján nagyon éli a hátborzongatóan negédes főgonosz szerepét. A filmet az a Robert Stromberg rendezi, aki már több mesével is bizonyított, jár neki a pacsi a Faun labirintusáért vagy az Arany Iránytűért is.

Külön csemege, hogy a film főcímdalát Lana del Rey énekli, ami egyébként az előző Csipkerózsika Once Upon a Dreamje, csak jó sötétszürkére meszelve, hogy futkosson tőle az ember hátán a hideg. A zenés trailer tegnap látott napvilágot. Ebből az is kiderül, hogy az amúgy szűk történet most ki lesz bővítve látványos, eposzi nagyságrendű CGI csatákkal.

Aki pedig csak a trekket keresné:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.