Mesterlövészek, kommandósok, összesen vagy száz rendőr csapott le a feltételezett fatolvajokra

Állig felfegyverzett, golyóálló mellényes rendőrök rohantak le egy négygyerekes érdi családot. Vagy száz rendőr vonult ki szombaton családi házukhoz, köztük kommandósok és mesterlövészek is, akik a szomszédos házakba fészkelték be magukat.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a hattagú család rátámadt a több tucat rendőrre. Az őrizetbe vettek vallomása köszönő viszonyban sincs ezzel.

Egy rokonuk szerint az anya éppen meg akarta mutatni a számlát a rendőrök szerint lopott fáról, amikor a kezénél fogva nekirántották a kapunak. Ezután hangosbeszélőn szólították fel a többieket, hogy felemelt kézzel jöjjenek ki. A család tagadja, hogy bárkit megtámadtak volna.

Az intézkedő rendőrök azt állították, hogy kardokkal támadtak rájuk. A nyomozók házkutatást tartottak, de nem találtak kardokat. Találtak viszont egy követ az udvaron, ezt bizonyítékként bezacskózták. (Via Blikk)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.