Mesterlövészek, kommandósok, összesen vagy száz rendőr csapott le a feltételezett fatolvajokra

bűnügy
2014 január 28., 06:48
comments 59

Állig felfegyverzett, golyóálló mellényes rendőrök rohantak le egy négygyerekes érdi családot. Vagy száz rendőr vonult ki szombaton családi házukhoz, köztük kommandósok és mesterlövészek is, akik a szomszédos házakba fészkelték be magukat.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a hattagú család rátámadt a több tucat rendőrre. Az őrizetbe vettek vallomása köszönő viszonyban sincs ezzel.

Egy rokonuk szerint az anya éppen meg akarta mutatni a számlát a rendőrök szerint lopott fáról, amikor a kezénél fogva nekirántották a kapunak. Ezután hangosbeszélőn szólították fel a többieket, hogy felemelt kézzel jöjjenek ki. A család tagadja, hogy bárkit megtámadtak volna.

Az intézkedő rendőrök azt állították, hogy kardokkal támadtak rájuk. A nyomozók házkutatást tartottak, de nem találtak kardokat. Találtak viszont egy követ az udvaron, ezt bizonyítékként bezacskózták. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.