Tetten érték, és közben lefotózták a Mezőtúri Tolvajt

bűnügy
2014 január 28., 11:17
comments 7
photo_camera Fotó: police.hu

Az 57 éves férfi pénteken 10-11 óra körül az egyik mezőtúri ház kerítését kibontotta, majd azon keresztül az ingatlan udvarára bejutott. Ezután a ház ablakának üvegét betörte, majd az épületbe bement, ahonnan műszaki cikkeket és kábeleket lopott. A bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és éppen akkor érték tetten a férfit, amikor az a kibontott kerítésen keresztül el akart menni. Sz. Gáspárt elfogták és előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. (police.hu)

mezőtúri tolvaj 2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.