Balatoni road movie készül a te pénzedből

FILM
2014 január 29., 09:51

Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr a Kodály Method-videók folytatására készül. Ez egy zenés dokumentumfilm lesz, road movie a Balaton körül.

A hazai könnyűzenei élet ismert és kevésbé ismert szereplői fognak szerepelni benne. Az utazást állomásról állomásra a zenekarokkal forgatott Kodály Method-videóklipek tagolják majd.

Ígérik az alkotók. Szóval adjatok nekik pénzt, különben Fekete Györgytől fognak kérni, és az egész film dalcsináló Ákos úrról fog szólni. Itt az oldaluk, itt lehet csengetni!

Adjál pénzt, adjál pénzt, adjál kölcsön egy kis pénzt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.