Letartóztatták a Pizza Hut menedzserét, mert beleköpött a rendőrök pizzájába

külföld
2014 január 30., 09:07

Amikor betért az üzletébe egy rendőr, akit nem kedvelt, a tennessee-i Pizza Hut menedzsere cselekedet. Beleköpött a rendelésbe. Pechjére a rendőr látta.

A rendőr, Jonathan Rogers már akkor gyanút fogott, amikor a pultos nem kérte a nevét a rendeléskor. Ezért megfigyelőállást vett fel egy padon az üzlet előtt. Jelentésében így írja le, hogy mi történt ezután:

"Amikor a vádlott kivette a pizzát a sütőből, láttam, hogy a szeme sarkából rám pillant. Ezután a pizza fölé hajolt, hogy felvágja, de megfigyeltem, hogy beleköpött a pizzába, amit vettem.

Mint később kiderült, a pultosnak azért nem kellett rákérdeznie Rogers nevére, mert a menedzser, Amanda Engle egyből felismerte. Ő tartóztatta le tavaly áprilisban ittas vezetésért. Valójában nem Engle vezette az autót, de megengedte, hogy részeg barátja vezessen, ez pedig Tennessee-ben egyenértékű azzal, mintha ő maga vezetett volna részegen.

Engle most sem úszta meg, Rogers garázdaság miatt újra letartóztatta. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.