Szabó Patrícia beájulna

hájláfj
2014 január 30., 08:00

Milyen lehet az élet a NagyVárosban? Hova lehet felvinni a nagymenő, limuzinos Elérhetetlent, és hova a cuki, de mivel kellek neki, nem kell fiúkat? Carrie Bradshaw már tök jól bemutatta, mi is így szerettünk volna élni, de semmi remény nem volt arra, hogy egy igazi Cosmolány-lakást találjunk Budapest belvárosában. Teljesen el voltunk keseredve :(

Ekkor jött egy email Laurától, és mi azonnal elszaladtunk a tütünkben a Starbucksba ünnepelni, hiszen gecco, ilyen cosmolány-keccó a világon nincs! <3

Mutatjuk, majd lesz kép arról is, amin beköltöztünk, és együtt lapozgatjuk a kozmót, volt koktél is, mindegy, na, lapozzunk ;)

Maradjunk annyiban, hogy ennél klasszabb és szexibb háló egész Budapesten nincs, ezt bármelyik szomszéd megmondja, aki elsétált azóta az intim szféránk előtt naponta ötször ;)

Itt szoktunk heverészni, lapozgatjuk a kozmót, olyan lányos, megőrülsz! (Koktélparti után nem így néz ki ;))

Ok, nem hiszem el, hogy itt partiztunk a parti előtt!!!

És mindig úgy nézzük a Notebookot, hogy egymás jobb könyökére kenegtünk előtte sheavajas pakolást! <3

Jó, hát persze hogy a végére hagytuk a lényeget :) A fürdőt!

Akárhányszor kenjük egymást a legújabb testápolókkal, a gangon dohányzó Pali bácsi teljesen lefagy :DDDD

UI: Ne add fel, followyourdreams, mywork, puszi, hesteg, hóp

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.