62 éves fehérneműmodellt alkalmaz az American Apparel

divat
2014 február 01., 08:31
comments 41

A világhírű márka Instragramjára került ki legújabb modelljüknek a fényképe.


Jacky O'Shaughnessy nem először szerepel provokatívabb reklámban, 2012-ben kezdett el modellkedni, egy New York-i étterem arca lett. Akkor a Vogue is felfigyelt természetes eleganciájára.

Az American Apparel nem az egyetlen divatmárka, amelyik mostanában idősebb korú modellekkel hirdet. A Row's 2014-es egyik kampányarca a 65 éves Linda Rodin lett, a világ legidősebb szupermodelljének is nevezett 85 éves Daphne Selfe mostanában pedig a TK Maxx számára szerepel hirdetésekben.

O'Shaughnessy fényképe alatt látszik, milyen vitákat tud egy hasonló kép kiváltani, míg rengetegen támogatásukról biztosítják a nőt, vannak bőven, akik ellenérzésükről írnak. Ilyen világ ez. (via Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.