A drogdíler egy tonna kokaint csempészett

bűnügy
2014 február 01., 15:49
comments 8
photo_camera Garnett Gilbert Smith a rendőrségi fotón

Garnett Gilbert Smith, 44 éves drogdíler több millió dollárt költött luxusautókra és drága órákra, mintha csak a Wall Street farkasa részvények helyett droggal szerzett volna magának vagyont és hírnevet. Smith most 25 évet kapott, amiért 2010 és 2011 között egy tonna kokaint csempészett hajóval Kaliforniából Marylandbe, és heroinnal is kereskedett. Ez Baltimore történetének egyik legnagyobb drogfogása.

photo_camera Ezt a 2,3 millió dollárt a beszállítóinak küldte (Fotók: DEA)

Az így keresett 10 millió dollárját luxuskocsira, álomnyaralásokra és ingatlanokra költötte: a hatóságok 1,7 millió dollárnyi ékszert, 19 kocsit, 740 ezer dollár készpénzt, ingatlanokat és 258 ezer dollárnyi dizájnerruhát foglaltak le nála.

luxuskocsi ékszerek

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.