Ezt a felhőkarcolót vasárnap délelőtt felrobbantották Frankfurtban

érdekes adat
2014 február 02., 12:32
comments 12

A frankfurti Goethe egyetem felhőkarcolója sokáig a város legmagasabb épülete volt. Az itt lévő karok viszont modernebb épületbe költöztek tavaly, és ezért vasárnap délelőtt 10 óra 4 perckor felrobbantották. Egy közeli templom tornyából készült erről felvétel:

A toronyház 116 méter magas és 32 emeletes volt. Hét lift működött benne, de nem bírta a tömeget, volt hogy negyedórát is várni kellett egy szabad felvonóra. Közel egy éve bontják már, minden értékeset kiszedtek belőle. A hatvanas években kezdték építeni, 1972-ben lett teljesen kész.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.