Philip Seymour Hoffman legjobb szerepei

Tbg
FILM
2014 február 02., 19:48
comments 18

A Boldogságtól ordítaniban egy szexuálisan frusztrált figurát játszott, Allent, aki reménytelenül szerelmes Lara Flynn Boyle-ba.

A Nagy Lebowskiban öreg Lebowski csicskájaként parádézik.

2 főszerepet is játszott, amikben végre megmutathatta, hogy nemcsak mellékszereplőként tud lebilincselő lenni. Bár az amerikai íróról, Capote-ról készült életrajzi film tette igazán ismertté, a Synechdoché, New Yorkban (Kis-nagy világ, 2009) mutatkozott meg igazán zsenialitása.

A filmben egy elismert színházi forgatókönyvíró és rendezőt játszott, aki saját depressziós, szexuálisan frusztrált életét próbálja színre vinni, és végül saját szerepét saját maga kénytelen játszani, amibe ő is belebukik.

HoffmanNew Yorkban valóban elismert színházrendező és színész volt. A LAByrinth társasággal kezdett játszani 1995-benn Háromszor kapta meg a Tony Awardot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.