Orbán Viktor megsimcizte a meteorológusok bukóját, ők meg nagyon büszkék erre

időjárás
2014 február 03., 17:49

Meteorológiai Szolgálat oldalán

Magas elismerés

címmel van egy cikk. Ebben Orbán Viktor miniszterelnököt idézik az ónos eső kapcsán.

"az előrejelzéseket kellő időben a Meteorológiai Szolgálattól megkaptuk. Az előrejelzések hibátlanok voltak – ez kulcs kérdés –, hiszen ilyen esetben a meteorológiai előrejelzésekre kell hagyatkoznunk, és az állami meteorológiai szolgálat munkatársai elismerést érdemelnek, mert hajszálpontos előrejelzéseket adtak. Az intézkedéseket is erre alapozták"

Egyszer dicsérné már meg már valaki a kormányból a 444 munkatársait is. Olyan boldog lenne itt mindenki. Bár az nem biztos, hogy ki is posztolnánk. (via hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.