Demjánnal üzletel a kormány - új kongresszusi központ a MüPa mellett

gazdaság
2014 február 04., 05:56
comments 2

A Művészetek Palotája szomszédságában épülhet fel az az új budapesti kongresszusi központ (KK), aminek építését még az első Orbán-kormány idején is tervezték, írja a Napi.hu. Egy 4-5 ezer fő befogadására alkalmas épületet már régóta hiányol a szakma, bekerülési költsége az első tervek idején 2 milliárd forint volt, ez ma 4 milliárd lehet. A KK-ról egyébként már egy tavaly novemberi kormányhatározat rendelkezik, február 15-ig kell kell elkészülnie a beruházás részleteit tartó előterjesztésnek. A MüPa melletti terület a TriGránit tulajdonában áll, az államnak Demján Sándor cégétől kell megvásárolnia az ingatlant. (Napi)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.