Drámai hírek a Bükkből

helyreigazítás
2014 február 04., 19:59
comments 7

Emberek! EMBEREK!!! Mindenki üljön le. Hegymérő szakemberek megmérték, kiszámolták majd osztottak-szorzotak és végül bebizonyították, hogy a Bükknek nem is a 958,1 méter magas Istállós-kő a legmagasabb pontja, ahogy eddig hittük, hanem a 960,715 méteres Kettős-bérc.

Már évtizedek óta lehetett sejteni, hogy nem az Istállós-kő a legmagasabb, csak a gaz kommunisták által titkosított térképek nehézzé tették a tények tisztázását. Az új számokat leszögező csapat most azt szeretné, hogy az új legmagasabb pontot Szilvási-kőnek nevezzék el, és ez kerüljön be a köztudatba. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.