Letartóztatták Philip Seymour Hoffman dílereit

külföld
2014 február 05., 10:27
comments 13

Négy embert - három férfit meg egy nőt - tartóztatott le a New York-i rendőrség Manhattan déli részén. A TMZ szerint a tippet egy olyan heroinistától kapták, aki állítása szerint ugyanazoktól vásárolt, akiktől Philip Seymour Hoffman, a vasárnap túladagolásban elhunyt Oscar-díjas színész is.

A rendőrök három lakást kutattak át, a New York Times jelentése szerint ezekben összesen 350 pakett heroint találtak. Arról nem szólnak a hírek, hogy a pakettek milyen jelzésűek voltak. Vagyis, nem tudjuk, hogy ugyanazt a pikk ász márkájú heroint foglalták-e le.

Hoffman lakásán pikk ász és kőr ász jelzésű paketteket találtak. Ezeket időközben bevizsgálták. Bár januárban New York környékén több tucatnyi heroinista halt meg olyan herointól, amit a dílerek fentanillal ütöttek fel, a Hoffman lakásán talált pakettekben nem volt a heroinnál százszor hatásosabb ópiátból.

Hogy mi ez a márkázás és a fentanil, arról itt írtam bővebben. (Via Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.