Valóban megtekintette Áder János a kiállítást, vagy csak úgy csinált, mintha megtekintené?

KULTÚRA
2014 február 05., 16:11
comments 19
photo_camera Fotók: Beliczay László / MTI

Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita Baán László főigazgató vezetésével megtekintette a Szépművészeti Múzeumban a Caravaggiotól Canalettóig című kiállítását – írja az MTI. De a fotón az látszik, hogy Áder János ugyan fizikailag ott volt, de mintha teljesen máshol lett volna fejben, sehol sem volt egy klasszikus Fazekas Sándor-féle megtekintéshez képest.

Márpedig – ahogy a Költő mondja – megtekinteni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes.

Szerencsére egy másik fotó elárulja, hogy Áder János, ha vért izzad is, megtekinti a kiállítást, ha kiállítást kell megtekinteni. (Még ha nem is ért egyet teljesen a művésszel.)

Áder János; Herczegh Anita; Baán László

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.