1300 milliárd Ft önkormányzati adósságot vállal át az Á.L.L.A.M.

gazdaság
2014 február 06., 14:59
photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A kormány február végéig átvállalja az önkormányzatok teljes adósságállományát: 1300 milliárd forintot – jelentette be Balog Zoltán. Az emberminiszter azt mondta: az első ütemben a megyei önkormányzatok csaknem 200 milliárdos tartozását, majd az 5000 lakos alatti települések 74 milliárdos adósságállományát, végül az 5000 lakos feletti települések 610 milliárdos adósságát konszolidálta az állam – írja az MTI. A hónap végéig további 420 milliárd forintot vállal át az állam, és ezzel hitelmentessé válik az önkormányzati szféra. (A jó állam jelenti)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.