A jegybank a Heti Válasz főszerkesztőjének lányával szerződött

politika
2014 február 6., 16:50
comments 10

Borókai Flóra cége szervez az MNB dolgozóinak csapatépítő programokat és egyéb konferenciákat nettó 24,9 millió forintért – írja a Napi.hu, ami megjegyzi azt is, hogy a keretösszeg éppen nem éri el a kis értékű közbeszerzések 25 milliós értékhatárát, így nem kell nyilvános ajánlattételi felhívást közzétenni a beszerzésekre.

Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője és Borókainé Vajdovits Éva, a KIM kormányirodát irányító helyettes államtitkára lánya, Borókai Flóra annak az Akció BTL Kft.-nek az ügyvezetője, ami egyedüli ajánlattevőként nyerte meg a Magyar Nemzeti Bank konferenciák és rendezvények szervezésére kiírt közbeszerzését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt