A nap szakítása: 84 évesen válna el 90 éves férjétől

bulvár
2014 február 07., 10:29
comments 3

A történet főszereplője: Lengyelország egykori párt- és állami vezetője, a 90 éves Wojciech Jaruzelski. Ő volt a lengyel kommunista párt feje 1981 és 1991 között, hozzá fűződik a szükségállapot kihirdetése az antikommunista Szolidaritás-mozgalom ellen 1981 decemberében.

POLAND-HISTORY-POLITICS-CELEBRITY-FILES

Most 84 éves felesége válna el a tábornoktól, már négy hónapja összeállította a váláshoz szükséges papírokat.

Ha a férjem nem szakít azzal az asszonnyal, megindítom a válópert!

Mondta az el az asszony az AFP hírügynökségnek. Jaruzelski tábornok évek óta betegeskedik, jelenleg nyirokmirigyrákkal kezelik. Betegsége miatt vettek fel egy ötvenéves bejárónőt a házhoz, aki a férfi ápolója és szeretője lett. A feleség rajtakapta őket:

A nő feje a férjem takarója alatt volt, így kaptam rajta őket. Ez az asszony csak a férjem pénzét akarja, teljesen az ujja köré csavarta. Tisztában vagyok vele, hogy a köreinkben helyteleníteni fogják a lépésemet, de most a méltóságomról van szó. Egyébként ez az első nagy válság házasságunk 53 éve alatt.

A tábornoknak esze ágában sincs elvállni, szerinte felesége, Barbara megbolondult. A párnak egy lánya és egy unokája van. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.