Feljelentést tesz a Greenpeace Kishantos miatt

bűnügy
2014 február 07., 10:16
comments 7

Egész pontosan hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen. A Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Fejér megyében 21 éve vegyszermentesen művelt földjeinek védelme érdekében a peres eljárást megalapozó dokumentációt az ORFK korrupció és gazdasági bűnözés elleni osztályán pénteken leadták. A peranyagot bár a Greenpeace adta be, mögötte áll 340 civil szervezet és 23 ezer magánszemély. A kishantosi gazdaság 452 hektár állami földterületen folytatta tevékenységét, amelynek bérleti joga tavaly októberben lejárt. A földterület hasznosítását a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) döntése értelmében 8 gazdálkodó, illetve gazdasági társaság kapta. Finoman szólva is gyanús körülmények között. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.